Muziekles - Koben“Muziek is mijn passie, al heel mijn leven.

Van kinds af aan kwam ik al in contact met muziek, piano om precies te zijn, door mijn vader, pianist en dirigent.  Na verschillende jaren de muziekacademie doorlopen te hebben, waagde ik op mijn 15de mijn kans in de kunsthumaniora van het Lemmensinstituut, waar ik slagwerk en piano studeerde.

Eenmaal dit afgewerkt te hebben, koos ik voor de universitaire opleiding Taal- & Letterkunde aan de KULeuven. Al snel besloot ik deze studies te combineren met hogere muziekstudies en ik schreef me opnieuw in aan het Lemmensinstituut, ditmaal voor een Bachelor in Jazz en Lichte muziek met als hoofdinstrumenten basgitaar en contrabas.

Gedurende deze jaren bouwde ik een stevige podiumervaring op met erg uiteenlopende projecten zoals indiebands, funkbands, showcase bands, jazz ensembles en symfonische orkesten. Die brachten mij naar tal van Belgische en buitenlandse festivals, clubs, café’s en concertgebouwen zoals o.a de Genste Feesten, Genk on Stage, de Vlaamse Opera in Gent en de Nationale Opera in Warschau.”